Αρβανιτιά

Ναύπλιο

Η Αρβανιτιά είναι μια παραλία κοντά στο Ναύπλιο, όπου λειτουργεί και μια καφετέρια. Οι περισσότεροι ντόπιοι την προτιμούν λόγο της κοντινής της απόστασης από την πόλη.

Καστράκι

Ασίνη

Η παραλία στο Καστράκι, είναι μια μικρή παραλία με σχήμα ημισέλινου, ακριβώς κάτω από τα ερείπια της Αρχαίας Ασίνης και βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Ναύπλιο.

Παραλία Κάντιας

Κάντια

Η Κάντια είναι ένα μικρό χωριό, περίπου 20 λεπτά από το Ναύπλιο, με μια πανέμορφη παραλία και μια ποικιλία από ταβέρνες και καφετέριες.

Παραλία Ιρίων

Ίρια

Η παραλία των Ιρίων, ένα πιο ήρεμο και ήσυχο μέρος για να απολαύσετε την θάλασσα και τον ήλιο. Περίπου 20 λεπτά από το Ναύπλιο.

Παραλία Βιβαρίου

Βιβάρι

Το Βιβάρι είναι ένα μικρό ψαρο-χώρι γνωστό για τις ψαροταβέρνες του και τα καθαρά νερά του. Γύρω στα 20 λεπτά από το Ναύπλιο.

Πλάκα

Δρέπανο

Η παραλία της Πλάκας είναι μια χαλαρή παραλία που ακολουθεί την ακρογραμμή του Δρεπάνου. Περίπου 15 λεπτά από το Ναύπλιο.

Καραθώνα

Ναύπλιο

Η Καραθώνα έχει 2-3 καφετέριες/μπαρ και πολλές ξαπλώστρες, ελκύει άτομο όλων των ηλικιών που κάθονται στην παραλία ή τις καφετέριες και απολαμβάνουν τον ήλιο. Γύρω στα 5 λεπτά από το Ναύπλιο.

Για κρατήσεις, συμβουλές, περισσότερες πληροφορίες και παραιτέρω απορίες επικοινωνήστε μαζί μας.